aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπομακρύνεται ο Σαμπάολι, πλησιάζει ο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

Απομακρύνεται ο Σαμπάολι, πλησιάζει ο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

Η υποψηφιότητα του Χόρχε Σαμπάολι για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, μπαίνει στο αρχείο. Όπως μετέδωσε το Radio Catalynya, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, απορρίπτει τις σκέψεις ο Χιλιανός τεχνικός να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε στο τέλος της σεζόν, εφόσον ο τελευταίος αποχωρήσει, όπως ήδη έχει κάνει γνωστό.

Στην Μπαρτσελόνα εκτιμούν την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο Σαμπάολι την τρέχουσα περίοδο στη Σεβίλλη, όμως θεωρούν ότι δεν είναι ο κατάλληλος για να τρέξει σε βάθος χρόνου την ομάδα και με τη φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο.

Στην ομάδα της Καταλωνίας έχουν τον προηγούμενο, με την πρόσληψη του Τάτα Μαρτίνο, με την επιλογή του τεχνικού από την Αργεντινή να μην προχωρά και η συνεργασία να διαρκεί μόλις για έναν χρόνο.

Μετά τα παραπάνω, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κερδίζει περισσότερους πόντους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Ο τέως τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι μαζί με τον Χουάν Κάρλος Ουνθούε (βοηθός του Ενρίκε αυτή τη στιγμή) οι κύριοι υποψήφιοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ