aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπομακρύνεται η τετράδα για την Τότεναμ

Απομακρύνεται η τετράδα για την Τότεναμ

Όλο και απομακρύνεται ο στόχος της τετράδας για την Τότεναμ.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που κινδυνεύει να ξεχάσει τι είναι νίκη, καθώς έμεινε για πέμπτο σερί ματς μακριά από τα θετικά αποτελέσματα, περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Μπέρνλι, με το τελικό 1-1.

Όπως συμβαίνει με μαθηματική ακρίβεια στις περισσότερες αναμετρήσεις της, η Τότεναμ μπήκε… κοιμισμένη στον αγωνιστικό χώρο του «Turf Moor» κι έπειτα από ακόμα ένα λάθος του Ούγκο Γιορίς έμεινε πίσω στο σκορ, όταν στο 13’ ο Γουντ πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε μαζεμένες δύο αλλαγές και πράγματι η εικόνα των «σπιρουνιών» άλλαξε, με τον Λαμέλα να κερδίζει το πέναλτι έπειτα από ατομική ενέργεια στην περιοχή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντέλε Άλι που στο 50’ έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια του ματς, η Τότεναμ ήταν πιο απειλητική από τους γηπεδούχους, αλλά και αυτοί έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Τότεναμ κινδυνεύει στο -7 από την Τσέλσι, εφόσον οι «μπλε» επικρατήσουν αύριο κόντρα στην Έβερτον.

Αναλυτικά η 29η αγωνιστική:

Σάββατο 7/3

Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ 2-1
(25’ Σαλάχ, 33’ Μανέ – 9’ Γουίλσον)

Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ 1-0
(78’ Λακαζέτ)

Γούλβς-Μπράιτον 0-0

Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ 1-0
(28’ Αγιού)

Σαουθάμπτον-Νιούκαστλ 0-1
(79’ Σεν Μαξιμέν)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νόριτς 1-0
(36’ Σαρπ)

Μπέρνλι-Τότεναμ 1-1
(13’ Γουντ – 50’ πεν. Άλι)

Κυριακή 8/3

Τσέλσι-Έβερτον (16:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δευτέρα 9/3
Λέστερ-Άστον Βίλα (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ