aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλυτη Ρωσία, λύγισε και τη Σλοβενία!

Απόλυτη Ρωσία, λύγισε και τη Σλοβενία!

Πλώρη για να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 8ου ομίλου βάζει η Ρωσία! Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ λύγισε και τη Σλοβενία, επικρατώντας 2-1 και έκανε το απόλυτο μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής δείχνοντας πως έστω και με μέτριες εμφανίσεις ξέρει να καθαρίζει τα ματς και να παίρνει νίκες.

Όπως και με τη Μάλτα στην πρώτη αγωνιστική, έτσι και σήμερα η Ρωσία έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα στο ματς και είχε τον απόλυτο έλεγχο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζούμπα, ο οποίος στο 26′ άνοιξε το σκορ και ένα δεκάλεπτο αργότερα έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα αλλά και αυτά της Ρωσίας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (36′) ο Ίλιτσιτς με φοβερό σουτ στην κίνηση μείωσε σε 2-1, βάζοντας ξανά τους Σλοβένους στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Παρόλα αυτά και παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης και οι Ρώσοι έχουν το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές, όντας μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, ενώ η Σλοβενία έμεινε δεύτερη με 3 βαθμούς και μπήκε τέλος στο αήττητο σερί 9 αγώνων που έτρεχε.

Η 2η αγωνιστική
Ρωσία-Σλοβενία 2-1
(26′, 35′ Τζούμπα – 36′ Ίλιτσιτς)

Κροατία-Κύπρος (19:00)
Σλοβακία-Μάλτα (21:45)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
Τρίτη 30/03
Κύπρος-Σλοβενία (19:00)
Κροατία-Μάλτα (21:45)
Σλοβακία-Ρωσία (21:45)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου
Ρωσία 6 (5-2)
Σλοβενία 3 (2-2)
Κύπρος 1 (0-0)
Σλοβακία 1 (0-0)
Κροατία 0 (0-1)
Μάλτα 0 (1-3)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ