aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπολύθηκε ο Ντε Μπουρ!

Απολύθηκε ο Ντε Μπουρ!

Το φοβόταν και ο ίδιος και, να, που τελικά… είχε δίκιο! Όπως μεταδίδουν σύσσωμα τα βρετανικά Μέσα, οι διοικούντες την Κρίσταλ Πάλας αποφάσισαν να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Φρανκ Ντε Μπουρ!

Μόλις τέσσερα παιχνίδια άντεξε ο Ολλανδός τεχνικός στον πάγκο των «αετών»! Η νέα κακή εμφάνιση και ήττα στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι (1-0) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Ο ίδιος γνώριζε ότι το οδυνηρό 0/4 στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ θα έφερνε και το… τέλος!

Απ’ ότι φαίνεται, μάλιστα, είχε κάθε λόγο να το πιστεύει, αφού το μεσημέρι ήρθε και η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα. Σύσσωμα τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν ότι η διοίκηση της Πάλας αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ντε Μπουρ και πως σύντομα θα εκδοθούν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και τα ονόματα των διαδόχων, με τους Χότζον και Αλαρντάις να φιγουράρουν ψηλά στη λίστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ