aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπολύθηκε από την Τορίνο ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Απολύθηκε από την Τορίνο ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Η ήττα από τη συμπολίτισσα Γιουβέντους (2-0) και ο αποκλεισμός στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας ήταν η αφορμή. Αιτία, ήταν τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να μετρά τις πρώτες 19 αγωνιστικές δέκα ισοπαλίες (!), πέντε νίκες και τέσσερις ήττες και να βρίσκεται μοιραία στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει προς το παρόν με υποβιβασμό.

Η εικόνα της ομάδας όμως δεν αρέσει καθόλου στον Ουρμπάνο Κάιρο, με αποτέλεσμα ο 60χρονος Πρόεδρος του συλλόγου να «τελειώσει» τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς από την τεχνική της ηγεσία. Το παιχνίδι της Τετάρτης στο Allianz Stadium ήταν το τελευταίο για τον Σέρβο κόουτς στη Τορίνο, στην οποία βρισκόταν από το καλοκαίρι του 2016, ενώ φαβορί για να τον αντικαταστήσει παρουσιάζεται ο Βάλτερ Ματσάρι.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως χθες το βράδυ, αφού το νέο της απόλυσής του διαθόθηκε στα media, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών με επικεφαλής τον αρχηγό Αντρέα Μπελότι (είχε μαζί του τους Λιάλιτς, Μπασέλι, Νιάνγκ) επισκέφθηκε τον Μιχαΐλοβιτς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, προκειμένου να του εκφράσουν τη στήριξή τους. Όπως αναφέρει η Gazzetta Dello Sport, το κλίμα ήταν αρκετά συγκινησιακό, το… ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω και ο 48χρονος αποτελεί παρελθόν για τη «γκρανάτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ