aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλυτα επιτυχμένο το Gala Dinner (pics)

Απόλυτα επιτυχμένο το Gala Dinner (pics)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (03/07) με μεγάλη επιτυχία το Gala Diner της ΑΕΚ στο Galu Seaside. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε όλα τα τμήματα του Σωματείου (ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, φούτσαλ), που έφεραν επιτυχίες και τρόπαια στην περσινή αγωνιστική περίοδο (2017/18) και παρευρέθηκαν παράγοντες που στηρίζουν διαχρονικά το Σωματείο.

Ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, αφού ευχαρίστησε για την ανταπόκριση και την παρουσία στην εκδήλωση, συνεχάρη όλα τα τμήματα για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις και παράλληλα υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και ομαδική προσπάθεια για να παραμείνει το Σωματείο στον δρόμο των επιτυχιών και τα επόμενα χρόνια.

Στην συνέχεια προβλήθηκαν βίντεο με την πορεία στην επιτυχία του κάθε τμήματος, ενώ παρουσιάστηκε ένα ξεχωριστό φιλμάκι για τα εισιτήρια διαρκείας. Έγινε κλήρωση για δύο δώρα, με τους τυχερούς να συνοδεύουν την ομάδα σε ένα Ευρωπαϊκό αγώνα της επιλογής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ