aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Απολλωνίστικο χρώμα…»

«Απολλωνίστικο χρώμα…»

Ο επίσημος Απόλλωνας μέσω ανάρτησης στο Facebook, αναφέρεται στις διακρίσεις ποδοσφαιριστών του και όχι μόνο, στις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.

Αναλυτικά:

«Απολλωνίστικο χρώμα είχαν και φέτος τα βραβεία του PASP αφού πολλοί εκ των βραβευθέντων, είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα, ο Μουσταφά Καραγιόλ βραβεύθηκε για το 2ο καλύτερο τέρμα στο Πρωτάθλημα Cyta, το οποίο πέτυχε στον αγώνα του Τσιρείου με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Στις καλύτερες αποκρούσεις συμπεριλήφθηκε αυτή του Βάλε. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, σύμφωνα με τις ψήφους των ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε την 3η κορυφαία της διοργάνωσης.

Στην κορυφαία ενδεκάδα συμπεριλήφθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές μας. Οι Ζοάο Πέδρο, Βάλεντιν Ρομπέρζ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Χάμπος Κυριάκου ενώ θέση στην ενδεκάδα πήρε και ο Μάτι Σπόλιαριτς που βρίσκεται στην Αλκή Ορόκλινη υπό την μορφή δανεισμού.

Επίσης, ο Αντώνης Μήτας κέρδισε την υποτροφία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κάτι που έγινε πέρσι με τον Ντάνι Σπόλιαριτς και πρόπερσι με τον Κωνσταντίνο Αριστοτέλους.

Τέλος, ειδική βράβευση για τον γιατρό της ομάδας μας Δρ. Κακαβελάκη, ο οποίος βραβεύθηκε για την επέμβαση που έκανε στον ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Θωμά αφιλοκερδώς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ