aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλωνας: Επέστρεψε δριμύτερος και ανανεωμένος

Απόλλωνας: Επέστρεψε δριμύτερος και ανανεωμένος

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το 2019 άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Κέβιν Μπρου. Ο έμπειρος μέσος ταλαιπωρήθηκε από μυϊκούς τραυματισμούς, οι οποίοι τον κράτησαν μακριά από αρκετά επίσημα παιχνίδια. Επανήλθε όμως δριμύτερος και δεν έχασε λεπτό στα παιχνίδια εντός του νέου χρόνου.

Ήταν βασικός και αναντικατάστατος στα ματς με Ομόνοια (κύπελλο), Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Ομόνοια και από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος. Προχθές, πέρα από την καλή του εμφάνιση πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης. Ο Μαυριτανός, καταθέτει την ποιότητά του και μαζί με τον Μάρκοβιτς αποτελούν ένα πολύ καλό δίδυμο. Με την επιστροφή του Σατσέτι, η μεσαία γραμμή του Απόλλωνα καθίσταται ακόμη πιο δυνατή, ενώ ξεχωρίζει και η επιστροφή του Περέιρα.

Οι κυανόλευκοι με την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία δείχνει να βρίσκεται ο Μπρου και την επάνοδο των έμπειρων μέσων, Σατσέτι και Περέιρα, ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους. Παράλληλα, είναι πιθανό στο ματς του Σαββάτου με τον Ερμή να επανεμφανιστεί και ο Μάγκλιτσα. Ο Κροάτης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια, όμως οι πιθανότητες είναι περιορισμένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ