aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλωνα: Δηλώνουν άγνοια για τον Γιαννιώτα

Απόλλωνα: Δηλώνουν άγνοια για τον Γιαννιώτα

Επανήλθαν τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα που φέρουν τον Γιάννη Γιαννιώτα να απασχολεί μετεγγραφικά τον Άρη Θεσσαλονίκης. Την ώρα που τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, στον Απόλλωνα ανεπισήμως δηλώνουν άγνοια. Όπως μας ελέχθη και χθες, καμία πρόταση ή κρούση δεν έχει έλθει για τον Ελλαδίτη ακραίο επιθετικό, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Λεμεσού για άλλον ένα χρόνο.

Μάλιστα, διαρρέει από ανθρώπους της ομάδας πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. Παρόλο αυτά, κανείς δεν γνωρίζει τί μπορεί να ξημερώσει σε μία μετεγγραφική περίοδο, ενώ ούτε οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή είναι γνωστές, όπως άγνωστο είναι και εάν εξέφρασε επιθυμία να αποχωρήσει για να επαναπατριστεί.

Από εκεί και πέρα, ευχαριστημένοι δηλώνουν στον Απόλλωνα από την εμφάνιση της ομάδας στο προχθεσινό φιλικό ματς απέναντι στην ΑΕΚ. Οι κυανόλευκοι κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου, χάνοντας μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα από δύο τέρματα (2-0). Πίεσαν την αντίπαλο από ψηλά, έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο αυτοματισμούς και παραλλήλως, πλην μίας φάσης δεν κινδύνεψαν από τους Λαρνακείς.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, όμως, δεν παρασύρεται. Γνωρίζει πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ώστε το σύνολο να αποδώσει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Κατέγραψε τα θετικά σημεία και ασφαλώς, στο αυριανό νέο φιλικό τεστ, αυτήν τη φορά απέναντι στην Καρμιώτισσα (19:00) θα παρουσιαστεί εξίσου απαιτητικός από τους παίκτες του. Η προετοιμασία, εξάλλου, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων άρχισε να μπαίνει στο τελικό στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ