aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ζητάει… πολλά ο Χιμένεθ, στρέφει αλλού την προσοχή του

Απόλλων: Ζητάει… πολλά ο Χιμένεθ, στρέφει αλλού την προσοχή του

Επιχείρηση εξεύρεσης νέου προπονητή έχουν αρχίσει στον Απόλλωνα. Η αποχώρηση του Σωφρόνη Αυγουστή από το τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος, φέρνει νέα δεδομένα στο Κολόσσι και η διοίκηση Κίρζη έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει τον διάδοχο του Κύπριου κόουτς.

Το βράδυ του Σαββάτου ελλαδικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των κυανόλευκων για τους Χιμένεθ-Ουζουνίδη οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται ψηλά στην λίστα. Υπενθυμίζουμε πως αμφότεροι έχουν εμπειρίες από την Σούπερ Λιγκ, όπως επίσης πως είναι άνεργοι το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, ο Χιμένεθ απομακρύνεται από την ομάδα της Λεμεσού λόγω ψηλού κασέ. Οι αμοιβές του Ισπανού τεχνικού ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ ετησίως, χρήματα τα οποία κρίνονται ως υπερβολικά για τα κυπριακά δεδομένα.

Η προσοχή του Απόλλωνα στρέφεται σαφώς σε πιο προσιτές αλλά παράλληλα ικανές λύσεις που να μπορούν να οδηγήσουν τους κυανόλευκους στην κορυφή του πρωταθλήματος. Άλλωστε ο στόχος την τελευταία 3ετία είναι αυτός, και στο στρατόπεδο των κυανόλευκων εύχονται να τον εκπληρώσουν τον Μάιο του 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ