aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Ζει» και χωρίς αυτούς, θέλει να δώσει απαντήσεις

Απόλλων: «Ζει» και χωρίς αυτούς, θέλει να δώσει απαντήσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η επάνοδος στις νίκες είναι το ζητούμενο για τον Απόλλωνα, όσες δυσκολίες και αν συναντήσει στον αγώνα με την Ανόρθωση. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι που οι κυανόλευκοι δεν πρέπει να έχουν άλλες βαθμολογικές απώλειες σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Ακολουθούν τα ματς με την Αϊντραχτ και την ΑΕΛ, οπότε λογικό είναι να θέλουν τους τρεις βαθμούς σήμερα ώστε να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στα ακόμη πιο ζόρικα ματς που έρχονται. Και βέβαια, με τις απουσίες που έχει ο Απόλλων, μια νίκη ξέχωρα από την αυτοπεποίθηση θα μοιράσει απαντήσεις. Ότι, δηλαδή, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μπορεί να «ζήσει» και με τις απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Οι κυανόλευκοι, εκτός από τους Γιούστε και Μπρου, δεν υπολογίζουν στους Σουμά, Καραγιόλ που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως και στον τιμωρημένο με κάρτες Σατσέτι. Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Πέδρο, Βασιλείου στα άκρα της άμυνας. Ο Ρομπέρζ με τον Κυριάκου θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μάρκοβιτς, Περέιρα και Παπουλής. Στην κορυφή θα επανέλθει ο Μάγκλιτσα που δεν αγωνίστηκε με τη Δόξα και στις πτέρυγες θα είναι οι Σαρδινέρο, Ζελάγια. Δεν αποκλείεται τη θέση του τελευταίου να πάρει ο Σκέμπρι.

Με αυτούς αναμένεται ότι θα παραταχθεί ο Απόλλων στο δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα της Αμμοχώστου, έχοντας ως στόχο να μη δεχθεί γκολ και από εκεί και πέρα να βρει τους τρόπους προκειμένου να παραβιάσει την εστία της Ανόρθωσης. Ο Μάρκοβιτς θα έχει ρόλο ανασταλτικού μέσου, με τον Περέιρα να τον υποστηρίζει. Οι κυανόλευκοι καλούνται να παρουσιάσουν φρεσκάδα και πάθος ώστε να κάμψουν την αντίσταση της «Κυρίας». Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι γιατί όσο κακή αγωνιστικά κι αν παρουσιάζεται η Ανόρθωση, παραμονεύουν πάντα οι παγίδες. Οπότε, οι ποδοσφαιριστές του Αυγουστή καλούνται να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ