aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Υπόθεση που τους αφορά όλους

Απόλλων: Υπόθεση που τους αφορά όλους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ευθύνες στο σκοράρισμα πέφτουν σε όλους τους παίκτες του Απόλλωνα και δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει τα γκολ, αλλά πόσους βαθμούς εισπράττει στο τέλος η ομάδα. Ο Μαγκλίτσα -που αναμένεται να κλείσει στην κινέζικη Γκουιτσόου Χενγκφένγκ Τσιτσένγκ- πέτυχε 7 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ 10 έχει σημειώσει ο Περέιρα, 7 ο Σελάγια και από 4 οι Παπουλής και Μπρου. Μπορούν, όμως, και άλλοι να κτυπήσουν κέντρο και να χαρίσουν νίκες στην ομάδα τους.

Φέτος, είδαμε και τον Βασιλείου να σκοράρει, όπως και τον Σαρδινέρο και τον Χ. Κυριάκου. Ακόμη και ο Σατσέτι είχε πετύχει ένα πανέμορφο γκολ το περασμένο καλοκαίρι με τη Ζελιέζνιτσαρ στο Σαράγιεβο. Το ίδιο και ο Πέδρο, όπως και ο Σκέμπρι, ο Καραγιόλ, καθώς και ο Φοπαλά που επανέρχεται.

Γκολ να είναι και δεν έχει σημασία ποιος θα το πετύχει. Στις προπονήσεις, ο Σωφρόνης Αυγουστή αφιερώνει αρκετό χρόνο στην τακτική με επιθέσεις από όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ζητά συμμετοχή από τους μέσους και τους αμυντικούς, ώστε να βγαίνουν μπροστά για να δημιουργούν και να σκοράρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ