aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Υπολογίσιμος και σεβαστός και στην Ευρώπη

Απόλλων: Υπολογίσιμος και σεβαστός και στην Ευρώπη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του ο Σωφρόνης Αυγουστή με το τέλος του αγώνα στο Αϊντχόφεν, αφού είδε την ομάδα του να αιφνιδιάζει στο πρώτο εικοσάλεπτο την αντίπαλό της. Από την άλλη ξέρει πως και στο πρωτάθλημα θα πρέπει ο Απόλλων να έχει διάρκεια στον ρυθμό του και όχι να κάνει μισές δουλειές. Ο Κύπριος τεχνικός κατάφερε πολλά σε Κύπρο και Ευρώπη και αν τελικά αποκλειστεί η ομάδα του, αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά σε διπλούς αγώνες.

Θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στον επαναληπτικό για το θαύμα, όμως δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να φθάσει στην ανατροπή. Οι αλλαγές που έγιναν στην επανάληψη (μπήκαν στον αγώνα οι Παπουλής, Περέιρα και Πίττας) συνέτειναν στο να ανεβάσει την απόδοσή του ο Απόλλων, όμως η Αϊντχόφεν είχε φέρει το παιχνίδι στα δικά της μέτρα. Παρά την ήττα, οι κυανόλευκοι αποτελούνται από ισχυρό μέταλλο, που τους κάνει υπολογίσιμους και σεβαστούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ