aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Υπνωτισμένος και αποκαρδιωτικός, αποφασίζει για Πετράκη ο Κίρζης

Απόλλων: Υπνωτισμένος και αποκαρδιωτικός, αποφασίζει για Πετράκη ο Κίρζης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του πραγματοποίησε ο Απόλλων στην ήττα με 2-1 από την ΑΕΛ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έμοιαζε σαν υπνωτισμένος επιθετικά και σε καμία περίπτωση δεν αντέδρασε μετά τα γκολ που δέχθηκε. Ούτε με την είσοδο του Νταμπό στο 46΄ αφυπνίστηκε, ούτε βοήθειες πήρε από παίκτες που χαρακτηρίζονται «κλειδιά».

Δεν έβγαλαν την απαιτούμενη ένταση και ενέργεια στις κινήσεις τους οι παίκτες του Πετράκη, ο οποίος δεν είδε καμία απολύτως θετική επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας των εσωτερικών και εξωτερικών αλλαγών που επιχείρησε.

Διαβάστε επίσης: Κέρκεζ – Πετράκης: Του πήρε τον «αέρα» με ίδιο σενάριο και τον έδεσε «κόμπο»

Ο Γιάννης Πετράκης, δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις. Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και της κακής εμφάνισης της ομάδας του, ζητώντας συγγνώμη από τους φίλους του Απόλλωνα. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη, την ίδια ώρα, εμφανίζεται έντονα προβληματισμένη. Μάλιστα, διέρρευσε χθες βράδυ ότι δεν αποκλείεται να εξετάσει και θέμα τεχνικής ηγεσίας. Η ήττα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήλθε, προκάλεσε έντονη απογοήτευση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ