aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ξεκούραση και ανασύνταξη…

Απόλλων: Ξεκούραση και ανασύνταξη…

Η ομάδα της Λεμεσού είναι πληγωμένη, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα τα βάλει κάτω, παλεύοντας μέχρι το φινάλε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διακοπή είναι ευκαιρία όχι μόνο για ανασύνταξη των δυνάμεων, αλλά και για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές. Ο Παπουλής, ο Ρομπέρζ, ο Πέδρο, ο Σελάγια, ο Σαρδινέρο και ο Σατσέτι δεν είναι μηχανές.

Τραβούν το κουπί από την αρχή της σεζόν και είναι φυσικό να κουβαλούν κούραση. Στα τελευταία ματς  ήταν κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Με τον ΑΠΟΕΛ, μάλιστα, φάνηκε να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Η τακτική του πρόσφατου ντέρμπι του Τσιρείου έπαιξε ρόλο.

Κάποιοι, όμως, έπεσαν σαν λύκοι για να κατασπαράξουν τον Σωφρόνη Αυγουστή, ξεχνώντας πως ρόλο στη διαμόρφωση ενός αποτελέσματος παίζει και η προσφορά των ποδοσφαιριστών. Την περασμένη Κυριακή έβγαλαν φιλότιμο, φάνηκε όμως και η κούραση, η οποία στοίχισε σε προσωπικές μονομαχίες, ιδιαίτερα στο τελευταίο μισάωρο. Τίποτα, όμως, δεν χάθηκε για τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ