aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Ξεκλειδώνουν» θέσεις για να εγγραφούν άλλοι

Απόλλων: «Ξεκλειδώνουν» θέσεις για να εγγραφούν άλλοι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με τη συμφωνία για την προσθήκη των Νικολάς Ντιγκινί και Βαγκαλί Νταμπό, έχουν συμπληρωθεί ήδη στον Απόλλωνα οι θέσεις των 15 λεγεωνάριων ποδοσφαιριστών για τον κατάλογο Α’. Οι Ζόελ Μολ, Ζοάο Πέδρο, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Έκτορ Γιούστε, Ντιέγκο Αγκίρε, Εστέβαν Σατσέτι, Γιάννης Γιαννιώτας, Σάσα Μάρκοβιτς, Τζιόρτζε Ντένιτς, Φλορεντίν Ματέι θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, οπότε φτάνουμε στους 12 ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που οι Τσάρλισον Μπένσοπ και Εμίλιο Ενσούε διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, εξακολουθούν να θεωρούνται ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Εκκρεμεί η τελική τους απάντηση για τη μείωση των αποδοχών τους. Εάν απαντήσουν θετικά, τότε θα συνεχίσουν να αποτελούν μέρος του έμψυχου δυναμικού. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητηθεί η φόρμουλα για την αποδέσμευσή τους.

Η 15η θέση είναι επί της παρούσης κρατημένη από τον Βαχίντ Σελίμοβιτς. Ο υψηλόσωμος Σέρβος στόπερ, όμως, θα αποχωρήσει αφού από τον Ιανουάριο εξέφρασε πρόθεση για να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη είναι ενήμερη, άναψε το πράσινο φως στον 23χρονο για να βρει τον επόμενο σταθμό και θα συναινέσει στην παραχώρησή του, φτάνει να αποζημιωθεί οικονομικά. Σύντομα αναμένονται τα νεότερα που θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ατίλα Σάλαϊ δεν καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο Α’.

Σύμφωνα με το μετεγγραφικό πλάνο, στον Απόλλωνα θα κινηθούν για ποδοσφαιριστή με δημιουργικές ικανότητες ενώ, συμφωνία υπάρχει και με τον Ντάνιελ Λάρσον. Ως εκ τούτου, στο ρόστερ των κυανόλευκων της Λεμεσού θα καταγραφούν δύο έως τρεις επιπρόσθετες διαφοροποιήσεις. Από τη στιγμή που διανύουμε μετεγγραφική περίοδο, τα πάντα μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Όπως και η πρόταση για ποδοσφαιριστή από ομάδα του εξωτερικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ