aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ξεκαθάρισε για Πιέρο ο Φανούριος

Απόλλων: Ξεκαθάρισε για Πιέρο ο Φανούριος

O εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95,0), μίλησε για τους αγώνες με την Σάμπροκ Ρόβερς, για τα αγωνιστικά δεδομένα στους «γαλάζιους» και για τις προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ. Ερωτηθείς για φήμες που θέλουν την ομάδα της Λεμεσού να ενδιαφέρεται για τον Πιέρο Σωτηρίου, πιο ξεκάθαρη απάντηση δεν μπορούσε να δώσει.

Για τη Σάμπροκ Ρόβερς: «Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο εμπόδιο. Την έχουμε παρακολουθήσει πολλάκις. Είναι μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωτάθλημα τους, έχουν πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Προμηνύεται ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης. Θα πρέπει να πάμε αρκετά προετοιμασμένοι εκεί με μοναδικό στόχο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Σελίμοβιτς σίγουρα είναι εκτός, ίσως προλάβει τον επαναληπτικό. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέχρι και την τελευταία προπόνηση επί κυπριακού εδάφους. Είναι σαφώς πιο έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές. Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι καθόλου εύκολη λεία η Σάμπροκ Ρόβερς για τον Απόλλωνα».

Για το ταξίδι στην Ιρλανδία: «Το απόγευμα θα διευθετηθεί το ζήτημα. Δεν βρίσκουμε αεροπλάνα για απευθείας πτήσεις για την ώρα».

Για τον Ενσούε: «Θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον 3ο προκριματικό».

Για τις προσπάθειες απόκτησης επιθετικού: «Αυτή την ώρα οι 2-3 επιθετικοί τους οποίους κυνηγά η ομάδα δεν είναι γνωστοί στο ευρύτερο κοινό. Δεν θέλουμε ούτε εμπορικότητα ούτε μάρκετινγκ».

Για τις φήμες για Σωτηρίου: «Κανένα από αυτά τα ονόματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Πιέρος δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ