aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ξεχνά τον Γκακπέ για δύο εβδομάδες

Απόλλων: Ξεχνά τον Γκακπέ για δύο εβδομάδες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν έφταναν οι τραυματισμοί των Γιώργου Βασιλείου και Φακούντο Περέιρα, στη λίστα μπήκε και ο Σερζ Γκακπέ. Ο Γάλλος επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για δύο τουλάχιστον εβδομάδες. Εκφράζονται αμφιβολίες κατά πόσο θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι. Μετά από αυτή την εξέλιξη το βάρος θα πέσει στον Εμίλιο Σελάγια, ο οποίος αποτελεί τη βασική επιλογή στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αργεντινό επιθετικό και πάνω του θα χτίσει αρκετά στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του. Ο Σερζ Γκακπέ, όπως έδειξε, είναι έτοιμος να βοηθήσει πάρα πολύ στη γραμμή κρούσης. Και οι δύο μαζί μπορούν να κάνουν τη ζημιά στις αντίπαλες άμυνες.

Οι κυανόλευκοι, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσουν στο Δασάκι τον Εθνικό και μετά τη νίκη που σημείωσαν επί του Ολυμπιακού, ο στόχος είναι να δοθεί συνέχεια στις επιτυχίες. Με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο, ο Απόλλων κινείται και αντιμετωπίζει όλους τους αντιπάλους με επιθετική φιλοσοφία. Τέτοιος ήταν όλο το διάστημα που στον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, φάνηκαν οι προθέσεις όλων να αντεπιτεθούν και να παρουσιαστούν πιο δυνατοί στη συνέχεια. Η σπιρτάδα και το πάθος εμφανίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ο Απόλλων κατέθεσε διαπιστευτήρια ομάδας που δεν έχει καμιά διάθεση υποχώρησης.

Παράλληλα, η επάνοδος του Κύπριου προπονητή στο Κολόσσι έχει φέρει την ηρεμία που είναι απαραίτητη. Είναι μια νέα αρχή στον Απόλλωνα και όλοι θα έχουν ρόλο στην επανάκτηση της αυτοπεποίθησης. Οι δυνατότητες είναι εκεί, όπως μας τις απέδειξαν οι κυανόλευκοι σε Κύπρο και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ