aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ξανασμίγει το δίδυμο της ασφάλειας

Απόλλων: Ξανασμίγει το δίδυμο της ασφάλειας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αίσθημα ικανοποίησης και ασφάλειας φέρνει το νέο πως ο Βαλεντίν Ρομπέρζ και ο Έκτορ Γιούστε θα ξανασμίξουν στο κέντρο της άμυνας. Ο Ισπανός ξεπέρασε το πρόβλημά του και, όπως φάνηκε και στις τελευταίες προπονήσεις, τρέχει και συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί είχαν να αγωνιστούν μαζί από τις 4 τις περασμένου Μάη. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί τώρα καλύτερες προϋποθέσεις για να παραταχθεί αύριο στο Δασάκι ο Απόλλων με την ιδανικότερη ενδεκάδα. Με τους δύο έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς, η αξία των οποίων είναι γνωστή, οι κυανόλευκοι αποκτούν σταθερότητα που δεν την είχαν στα τελευταία τους παιχνίδια  Παράλληλα ελευθερώνεται ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στη φυσική του θέση, εκεί όπου είναι πιο απαραίτητος.

Διαβάστε επίσης: Γιαννιώτας για Απόλλωνα: «Με εμπιστεύονται» (η ατάκα για επιστροφή στον Άρη)

Οι οριστικές αποφάσεις για το τελικό σχήμα που θα παρατάξει αύριο ο Κύπριος προπονητής θα παρθούν μετά τη σημερινή προπόνηση, όμως οι ενδείξεις είναι θετικές πως οι κυανόλευκοι θα πάνε πλήρεις και αποφασισμένοι για το διπλό στη Λάρνακα. Στις άλλες θέσεις λίγο πολύ είναι ξεκάθαρη η κατάσταση, με τους Πέδρο και Αγκίρε να παίρνουν τις δύο θέσεις στα άκρα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Κυριάκου θα είναι ο Σατσέτι και ένας από τους Μάρκοβιτς ή Παπουλή.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σελάγια και στις πτέρυγες ο Γιαννιώτας και ένας από τους Σαρδινέρο ή Πίττα. Ο Γκακπέ είναι καλύτερα, αλλά φαντάζει δύσκολο να ξεκινήσει από την αρχή, ενώ θα είναι εκτός πλάνων οι Περέιρα, Αντωνιάδης και Βασιλείου. Ο Ενσούε είναι από χθες στην Κύπρο, όμως λόγω της καταπόνησης από το ταξίδι της επιστροφής δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα· παρόλα αυτά θα είναι στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ