aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι

Απόλλων: Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο, κάθε αγωνιστική κρύβει παγίδες και προκύπτουν ανατροπές. Κάποιοι έβγαλαν τη γλώσσα περίπατο, εκτιμώντας πως ο Απόλλων θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ευρισκόμενος στο -4 από την κορυφή. Να όμως που είναι στο -2 από την πρώτη θέση μετά το προψεσινό 0-0 του ΑΠΟΕΛ με την Αλκή. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται πλέον σε θέση βολής από τους πρωτευουσιάνους. Το 2019 έφερε μόνο νίκες και έτσι θέλουν να προχωρήσουν, ενισχύοντας τη δυναμική τους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ξεκίνησε να προετοιμάζει την ομάδα του για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Ανόρθωση. Είναι δύσκολη η έξοδος απέναντι στη λαβωμένη «Κυρία», όμως οι κυανόλευκοι δεν σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από το «διπλό», που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο κυνήγι του τίτλου. Πλην των μόνιμα απόντων Γιούστε, Φοπαλά και Μάρκοβιτς, οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Επέστρεψε ο Παπουλής, συνεπώς ο Αυγουστή έχει αρκετές επιλογές για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, σε παιχνίδι που θεωρείται κομβικό καθώς ακολουθεί η ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Σίγησε στο σκοράρισμα αλλά έχει κι άλλο ρόλο

Προς το παρόν στον Απόλλωνα σκέφτονται μονάχα την Ανόρθωση και το πώς θα πάρουν τη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ομάδα βγάζει υγεία και μπόλικη ενέργεια στην παρούσα φάση. Σε μια κρίσιμη περίοδο έχουν ανεβάσει σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές την απόδοσή τους, ιδιαίτερα οι επιθετικοί Μάγκλιτσα, Ζελάγια. Βλέπουν δίχτυα, είναι πολεμιστές και μαζί τους ακολουθούν οι υπόλοιποι. Με το οπλοστάσιο γεμάτο αλλά και με αυτούς που θα επιστρέψουν, η αισιοδοξία πως η ομάδα θα το παλέψει μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου είναι διάχυτη.

Όσον αφορά στις προθέσεις του προπονητή για το αρχικό σχήμα ενόψει του αγώνα της 19ης αγωνιστικής είναι νωρίς να γραφτεί κάτι με σιγουριά. Ο Αυγουστή, πάντως, προτιμά να έχει τον Χ. Κυριάκου στη μεσαία γραμμή, καθώς διαπιστώνει ότι τα πάει πολύ καλά και ο Ουαντραόγκο στην άμυνα. Όλα είναι ανοικτά από τη στιγμή που όλοι οι ποδοσφαιριστές βγάζουν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Πέραν από την ποιότητα, οι κυανόλευκοι καταθέτουν πάθος, εξυπνάδα και ουσία. Ειδικά τώρα που πλησιάζει το τέλος της πρώτης φάσης του μαραθωνίου, δεν επιτρέπεται κανένα σημάδι χαλάρωσης. Οι βαθμολογικές ισορροπίες ήταν και παραμένουν λεπτές, οπότε σε κάθε αγωνιστική επιβάλλεται να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ