aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Βραχυκυκλώθηκε και κάηκε

Απόλλων: Βραχυκυκλώθηκε και κάηκε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Απόλλων παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και, μοιραία, τέθηκε νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση του κυπέλλου. Έμοιαζε… βραχυκυκλωμένος από το εκτεταμένο «ροτέισον» του Γιάννη Πετράκη, αδυνατώντας να επιβάλει στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου τον ρυθμό του. Δεν ήλεγξε τη δραστηριότητα του καλύτερου ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ (Γκάγιας Ζαχίντ), δέχθηκε δύο τέρματα από γρήγορες επιθέσεις, χάνοντας το τρένο της πρόκρισης.

Δεν μας συνήθισε ο φετινός Απόλλων να εκδηλώνει τόσο μεγάλη αδυναμία στη μεταφορά της μπάλας υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Το έπραξε μόλις για ένα 20λεπτο, όταν δηλαδή στο ματς μπήκαν ως αλλαγή οι Ιωάννης Πίττας και Νικολά Ντιγκινί, ωστόσο το δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ προκάλεσε εκ νέου αγωνιστικές αρρυθμίες και σχεδόν μηδενική αντίδραση. Κάτι που προβλημάτισε.

Το προχθεσινό παιχνίδι, επίσης, αποτέλεσε την επιβεβαίωση ότι συγκεκριμένοι παίκτες, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία, αδυνατούν να φανούν χρήσιμοι. Όπως είναι για παράδειγμα ο Σερζ Γκακπέ, την ίδια ώρα που ο (παραγκωνισμένος στα προηγούμενα παιχνίδια) Τσάρλισον Μπένσοπ δεν λέει να πάρει μπρος.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Γιάννης Πετράκης σκέφτεται για το τι θα πράξει με την τέταρτη προσθήκη κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Ενδεχομένως, αντί της επανεγγραφής του Γιώργου Μαλεκκίδη, να στραφεί στην απόκτηση ενός επιθετικού, ενισχύοντας έτσι τις επιλογές στη συγκεκριμένη θέση για το υπόλοιπο της σεζόν. Υπενθυμίζουμε πως υπάρχει και ο Μπακαλί Νταμπό, ωστόσο… έβγαλε προβλήματα τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων/ΑΠΟΕΛ: Τα πήρε και έφυγε ο Αγκίρε ανακοινώνοντας τη μετεγγραφή

Είπαμε όμως: Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί. Η επιλογή Μαλεκκίδη τυγχάνει της έγκρισης του Πετράκη καθώς μοιάζει να είναι λύση για τη θέση του αριστερού μπακ και του στόπερ. Ο παίκτης είναι ενήμερος, περιμένοντας την τελική απόφαση. Μετά την απόκτηση του Αλεξάντερ Μπούτνερ, πάντως, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ