aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Βλέπουν Ευρώπη και φέτος

Απόλλων: Βλέπουν Ευρώπη και φέτος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η κλήρωση του κυπέλλου έφερε τον ΑΠΟΕΛ αντίπαλο του Απόλλωνα. Πρόκειται για δύσκολη κλήρωση, όμως στην ομάδα της Λεμεσού έχουν κάθε σεζόν στόχο τη διάκριση και θα προσπαθήσουν να είναι πανέτοιμοι για τους δύο αγώνες κόντρα στον περσινό πρωταθλητή. Θα κτυπήσουν ρέστα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Προέχουν φυσικά οι αγώνες στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό και στον Απόλλωνα είναι πεπεισμένοι πως με δύο νίκες (με ΑΕΚ και Ανόρθωση) μπορούν να επανέλθουν και πλησιάσουν τους πρωτοπόρους. Χάθηκε χρόνος, με την προσωρινή απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή, χάθηκαν και βαθμοί, όμως όλα είναι ανοικτά. Οι βάσεις είναι στέρεες τα τελευταία χρόνια και οι αντιστάσεις της ομάδας είναι τέτοιες που εξασφαλίζουν στον Απόλλωνα τη βεβαιότητα πως, θα είναι πρωταγωνιστής.

Μπορεί και να μην προλάβει την 1η θέση, δείχνει, όμως πως έχει τις δυνατότητες με λίγη τύχη και ενίσχυση τον Γενάρη, να πιάσει καλύτερο ρυθμό και να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είτε μέσω κυπέλλου, είτε μέσω πρωταθλήματος. Συμμετέχει από το 2013 ανελλιπώς στην Ευρώπη και δεν θα ήθελε να «κόψει» πίσω φέτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ