aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

Απόλλων: Βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν πολλά. Η αναδόμηση της ομάδας ξεκίνησε με την αποχώρηση του Μπρούνο Βάλε και είναι κοντά σε άλλες κινήσεις που θα σηματοδοτήσουν μια νέα αρχή. Η διοίκηση θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει νέους ποδοσφαιριστές, ικανούς να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν συνέχεια στην πετυχημένη πορεία.

Οι προσθήκες αφορούν και τις τρεις γραμμές, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά θα είναι αυξημένες οι επιλογές στον πάγκο. Πίσω από τη νέα ενδεκάδα που θα παρουσιαστεί, οι κυανόλευκοι θα φροντίσουν να έχει το ρόστερ το απαιτούμενο βάθος. Για την ποιοτική ενίσχυση εργάζονται αρκετά άτομα και αυτό που ξεχωρίζει είναι η προσπάθεια απόκτησης ποδοσφαιριστών που θα ανανεώσουν τις φιλοδοξίες του Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Τα φανερά σημάδια και η αντίληψη του Αυγουστή

Η φετινή αποτυχία εστιάζεται στην καταπόνηση που είχε η ομάδα λόγω των πολλών αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη, στους απρόβλεπτους τραυματισμούς και στη μη ικανοποιητική προσφορά όσων αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Αποχώρησαν ποδοσφαιριστές (Σαντάνα, Γιάκολις, Άλεφ) που δεν αντικαταστάθηκαν, γι’ αυτό οι  Νίκος Κίρζης, Πέτρος Κονναφής και Σωφρόνης Αυγουστή θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να έλθουν ικανοί ποδοσφαιριστές.

Πίσω από τα λόγια και τις υποσχέσεις, κρύβονται ο πράξεις. Όσο και αν ασκείται κριτική για τους λόγους που έφταιξαν και χάθηκε ο φετινός τίτλος, δεν μπορεί κανείς να διαγράψει τις επιτυχίες ή τη δουλειά που έγινε σε όλους τους τομείς.

Από το 2013 που είναι στην προεδρία ο Νίκος Κίρζης, ο Απόλλων «μεγάλωσε». Κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση, τέσσερις φορές συμμετείχε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και δεν είναι κάτι που εύκολα μπορεί να διαγραφεί. Με τις εμπειρίες όλων αυτών των χρόνων, αναμένεται πως και στη νέα σεζόν ο Απόλλων θα είναι πρωταγωνιστής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ