aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Βάζει δύο πολυθεσίτες στο ρόστερ

Απόλλων: Βάζει δύο πολυθεσίτες στο ρόστερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H αποστολή του Απόλλωνα μπορεί να βρίσκεται στη Λιθουανία για τον αυριανό αγώνα με τη Στούμπρας, όμως τρέχει και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός. Οι κυανόλευκοι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχουν καταλήξει σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον 30χρονο Αργεντινό Φακούντο Περέιρα, γνωστό μας από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ και τον Ρίτσαρντ Σούμα, 31 χρονών, αριστερό μπακ από τη Γουινέα. Ο Περέιρα θα καλύψει το κενό που άφησε ο Ντα Σίλβα, καθώς μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος αλλά και να προσφέρει και ως ακραίος επιθετικός.

Ο 30χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στην πόλη Ζαράτε της Αργεντινής, στις 3 Οκτωβρίου του 1987. Έχει ύψος 1.70μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστουδιάντες το 2006 και στα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της αγωνίστηκε σε 121 παιχνίδια σημειώνοντας 24 γκολ. Το 2009 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Παλεστίνο της Χιλής, με την οποία είχε 5 συμμετοχές και 1 γκολ. Ακολούθησε μία σεζόν στην Όνταξ Ιταλιάνο της Χιλής, με την οποία σε 34 παιχνίδια πέτυχε 15 γκολ. Στη συνέχεια πήρε μετεγγραφή στη Σαν Λουίς, με την οποία πέτυχε 3 γκολ σε 14 παιχνίδια. Στη Χιμνάσια Λα Πλάτα αγωνίστηκε για δυο σεζόν (2012-14) και πέτυχε 16 γκολ σε 34 ματς, όντας ένας από τους καλύτερους στην άνοδο της ομάδας του στην Α’ Κατηγορία.

Κάπου εκεί βρέθηκε ο ΠΑΟΚ και ο Αργεντινός μέσος μετεγγράφηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε για ένα χρόνο, αφού πρώτα αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια και πέτυχε 12 γκολ. Ο Φακούντο Περέιρα παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Καμπάλα, Ρασίνγκ Κλαμπ, Κολόν και Νεκάσα. Τη φετινή περίοδο αγωνιζόταν στη Χιμνάσια Λα Πλάτα με την οποία αγωνίστηκε σε 11 αγώνες.

Ο δεύτερος με τον οποίο συμφώνησε ο Απόλλωνας, ο Ρίτσαρντ Σούμα, εκτός από αριστερός μπακ, μπορεί να αγωνιστεί και ως ακραίος μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη γαλλική Γκιγκάμπ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2005-06 μέχρι το 2009-10, στη 2η κατηγορία. Στη συνέχεια πήγε σε Μπρεστ (1η κατηγορία), Ανγκέρς, Μονς Βελγίου, Αμιάν και Μακάμπι Πέταχ Τίκβα. Στην ομάδα του Ισραήλ είχε πέρσι 28 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ