aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Βαθιές τομές και ενίσχυση ουσίας

Απόλλων: Βαθιές τομές και ενίσχυση ουσίας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχει πολλά θέματα να επιλύσει ο Απόλλων και ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης μαζί με τους συνεργάτες του. Έχοντας, πλέον, καθαρό μυαλό, αναμένεται πως θα δώσουν τις πιο σωστές λύσεις. Οι προσθήκες αποτελούν την προτεραιότητα του προέδρου, αφού αποδείχθηκε πως το ρόστερ ήταν ποσοτικά περιορισμένο. Δεν μπορούν να γίνουν άμεσα σαρωτικές αλλαγές, όμως η ομάδα είναι απαραίτητο να φρεσκαριστεί και να ενισχυθεί με νέο αίμα. Με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για να βρεις ποιοι δεν βοήθησαν και ποιοι είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν. Οι τομές θα είναι βαθιές και λογικά θα γίνουν ανοίγματα για να γεμίσει με φρέσκο έμψυχο δυναμικό η ομάδα. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, καθώς ο κύκλος για κάποιους έχει κλείσει και όσα είχαν να δώσουν τα έχουν δώσει και με το παραπάνω. Κίσσας, Καραγιόλ, Μπρου, Σκέμπρι θα αποχωρήσουν, όμως εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν βοηθήσει.

Ο πρόεδρος και ο προπονητής αναμένεται πως θα πάρουν αποφάσεις χωρίς συναισθηματισμούς. Τα βήματα που έκανε ο Απόλλων τα τελευταία χρόνια ήταν σημαντικά και κανένας δεν τα παραβλέπει. Ούτε μπορεί να μειώσει κάποιος τις επιτυχίες του, ούτε όμως είναι ορθό να μείνουν κολλημένοι σε αυτές. Όλα αλλάζουν και οι κυανόλευκοι καλούνται να κάνουν ένα βήμα παραπάνω για να διεκδικήσουν τίτλους τα επόμενα χρόνια με περισσότερες πιθανότητες. Πέραν από τους ποδοσφαιριστές που είναι σίγουροι για αποχώρηση, υπάρχει προβληματισμός και για άλλους. Λόγω απόδοσης και λόγω ηλικίας και κορεσμού. Με αυτές τις προϋποθέσεις θα κριθεί σύντομα και το μέλλον και δύο τριών άλλων ποδοσφαιριστών.

Οι κυανόλευκοι μέσα από τις προσθήκες που ετοιμάζουν καλούνται να ρίξουν και τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας τους. Το σίγουρο είναι πως θα επιστρέψουν ψημένοι και έτοιμοι να βοηθήσουν οι τρεις που ήσαν δανεικοί, οι Σπόλιαριτς, Καρώ και Πίττας, σε Αλκή, Πάφο και Ένωση αντίστοιχα. Με τους τρεις νεαρούς αυξάνονται οι επιλογές για την τεχνική ηγεσία.

Ο Απόλλων δεν θα πρέπει να παρατήσει τους στόχους του ούτε να απογοητευτεί, επειδή δεν μπόρεσε να κατακτήσει την κορυφή. Αν έφταιξε κάτι, αυτό έχει να κάνει και με τις επιλογές του περασμένου καλοκαιριού. Οι νέοι δεν βοήθησαν και πλην του Περέιρα, οι άλλοι που αποκτήθηκαν ήσαν σε μεγάλο βαθμό αγωνιστικά… απόντες. Συνεπώς, τα άτομα που θα χειριστούν τις μετεγγραφικές κινήσεις θα πρέπει να είναι σίγουροι για τις επιλογές τους. Μόνο με σωστές κινήσεις μπορούν να βγουν κερδισμένοι οι κυανόλευκοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ