aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Βαδίζει και παραπατά…

Απόλλων: Βαδίζει και παραπατά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Απρόσμενη μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπαλία του Απόλλωνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (1-1) στο Τσίρειο και αν θα αποδειχθεί και οδυνηρή είναι κάτι που θα διαφανεί στην πορεία. Οι κυανόλευκοι του Σωφρόνη Αυγουστή απώλεσαν άλλους δύο σημαντικούς βαθμούς απέναντι στην ψυχωμένη ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Για τέταρτο διαδοχικό ματς ο Απόλλων δεν μπορεί να κερδίσει, τρία στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο. Πλέον, η διαφορά από την κορυφή και τον ΑΠΟΕΛ αυξήθηκε από τους δύο στους τέσσερις βαθμούς.

Απομένουν πέντε παιχνίδια και πλέον είναι ξεκάθαρο πως τα περιθώρια στενεύουν. Ο χθεσινός Απόλλωνας έδειξε πάλι κουρασμένος και φάνηκε πως οι απουσίες τον επηρεάζουν, ενώ η Νέα Σαλαμίνα πάλεψε τον αγώνα και αν οι επιθετικοί της σε δυο τρεις φάσεις στα τελευταία λεπτά ήταν προσεκτικοί θα μπορούσαν να φύγουν και με τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Η/Οι εικόνα/ες κατάρρευσης

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη τη διάρκειά του, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 11’ με τον Τιάγκο και τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει στο 29’ με τον Γιούστε. Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα, είχαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο τέρμα, παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησαν. Οι ερυθρόλευκοι με απόλυτη αφοσίωση στο πλάνο τους δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να πετύχει δεύτερο γκολ, ενώ έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να φύγουν και με το «διπλό» από το Τσίρειο.

Οι Τζολοβάρτ και Φουστάρ ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας του Πουρσαϊτίδη αλλά και οι υπόλοιποι δεν υστέρησαν. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, αν και έψαξαν το δεύτερο γκολ, δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ