aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τρίζει η καρέκλα του Πετράκη

Απόλλων: Τρίζει η καρέκλα του Πετράκη

Τριγμούς φέρνει στον Απόλλωνα η ήττα από την ΑΕΛ (2-1), η δεύτερη στη φετινή σεζόν. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού ήταν απελπιστικά κατώτεροι των περιστάσεων στο λεμεσιανό ντέρμπι και δίκαια δέχθηκαν την τέταρτη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μέχρι το 85’ της αναμέτρησης είχε μόλις μία τελική προσπάθεια, εγκλωβίστηκε από την άριστη τακτική που ακολούθησε η ΑΕΛ και πλήρωσε τα ατομικά λάθη που έγιναν.

Η έμπνευση του Ελλαδίτη προπονητή να αλλάξει τον σχηματισμό του Απόλλωνα στο ημίχρονο σε 4-4-2, με την είσοδο του Νταμπό αντί του Ματέι, όχι μόνο δεν έφερε αποτέλεσμα αλλά έκανε ακόμα πιο ανίσχυρους τους γαλάζιους, αφού το πρόβλημα δεν ήταν η επίθεση αλλά η αδυναμία να μεταφερθεί η μπάλα στη γραμμή κρούσης. Η τριάδα με τους Μάρκοβιτς, Ματέι και Μπίσεσβαρ τα πήγε καλά κόντρα στην ΑΕΚ, όμως απέναντι στην πολύ πιο αθλητική και πιεστική ΑΕΛ φάνηκε ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί.

Ο Γιάννης Πετράκης ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, ζήτησε συγνώμη από τους φίλους του Απόλλωνα δηλώνοντας πως γνωρίζει τι σημαίνει γι’ αυτούς η αποτυχία σε τέτοια ντέρμπι, όμως δεν φαίνεται πως κατάφερε να «χρυσώσει» το χάπι. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 61χρονος τεχνικός δέχεται «πυρά» και κρίνεται ως ο υπαίτιος για την ήττα από την ΑΕΛ και τα σκαμπανεβάσματα που έχει ο Απόλλων στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Κέρκεζ – Πετράκης: Του πήρε τον «αέρα» με ίδιο σενάριο και τον έδεσε «κόμπο»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός και στη διοίκηση Νίκου Κίρζη για το πώς θα πορευτεί η ομάδα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και η θέση του Γιάννη Πετράκη είναι επισφαλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ