aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τρίβει τα χέρια του ο Σωφρόνης Αυγουστή

Απόλλων: Τρίβει τα χέρια του ο Σωφρόνης Αυγουστή

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ήρεμος είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή με τα όσα έγιναν έως τώρα στον Απόλλων από τον Νίκο Κίρζη και τους συνεργάτες του στον τομέα της ενίσχυσης, καθώς βλέπει πως σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό είναι συμπληρωμένο. Εκτιμά ότι έχει ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ, στο οποίο θα στηριχτεί για να φτιάζει ένα σύνολο που θα στηριχθεί στο ομαδικό πνεύμα.

Αν κάποιος δει προσεκτικά την αμυντική γραμμή θα διαπιστώσει πως είναι υπερπλήρης με παίκτες όπως οι Ρομπέρζ, Γιούστε, Αγκίρε, Ζοάο Πέδρο, Σάλαϊ, Βασιλείου, Ενσούε, Φιλιώτης και Σελίμοβιτς. Δημιουργούν μια ομάδα 10 ποδοσφαιριστών που μπορούν να αντεπεξέλθουν στη χρονιά.

Στη μεσαία γραμμή υπάρχει επίσης πληθώρα επιλογών. Αναφερόμαστε στους Σατσέτι, Ντένιτς, Μάρκοβιτς,  Χάμπο Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Μαλεκκίδη, Mατέι, αλλά και στον Λάρσον (στον Απόλλωνα θεωρούν σχεδόν σίγουρη τη μετεγγραφή). Οι Νταμπό, Ντιγκινί, Μπένσοοπ, Γιαννιώτας και Πίττας είναι οι τέσσερις επιθετικοί της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίοι διαθέτουν ποιότητα και πάνω απ΄ όλα ταχύτητα.

Ο Απόλλων θα κάνει, πέραν από τον Λάρσον, άλλες δυο σίγουρα προσθήκες. Ενός μέσου και ενός επιθετικού. Ίσως κι ενός αμυντικού. Και οι τρεις θα είναι κάτω των 22 ετών με τη βασική υποσημείωση πως θα έχουν την ποιότητα για να παλέψουν για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ