aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τρία παιχνίδια με διαφορετικές ενδεκάδες

Απόλλων: Τρία παιχνίδια με διαφορετικές ενδεκάδες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με βάση τις απουσίες που θα έχει ο Απόλλων την Κυριακή στο Τσίρειο, στο παιχνίδι με την Ένωση (εκτός του Γιαννιώτα, λόγω καρτών θα είναι εκτός πλάνων για τον ίδιο λόγο και ο Σελίμοβιτς), ο Σωφρόνης Αυγουστή θα παρατάξει την ενδεκάδα με καινούργια πρόσωπα.

Αν συνυπολογίσουμε και το ματς που ακολουθεί, με την Πάφος FC, στο οποίο ο Απόλλων θα παραταχθεί με την ενδεκάδα που είχε στο φύλλο αγώνα την ημέρα της διακοπής (είχε ξεκινήσει με τους Μολ, Πέδρο, Σάλαϊ, Σελίμοβιτς, Αντωνιάδης, Σατσέτι, Αγκίρε, Παπουλής, Πίττας, Σαρδινέρο, Γιαννιώτας), αλλά και το ματς με τον ΑΠΟΕΛ τρεις μέρες μετά στη Λευκωσία, ο τεχνικός των κυανόλευκων θα είναι υποχρεωμένος να έχει έτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Κάθε παιχνίδι είναι και διαφορετικό, όμως οι «κανόνες» δεν αλλάζουν για τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος βλέπει ένα προς ένα τους αγώνες. Προέχει αυτό με την Ένωση, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι με την ΑΕΚ, έστειλε ξεκάθαρη προειδοποίηση στον Απόλλωνα, πως δεν θα πρέπει να την υποτιμήσει.

Στο ματς της Κυριακής, έχει πολλές πιθανότητες να επανέλθει ο Χάμπος Κυριάκου, ενώ θα μείνει άλλη μία εβδομάδα εκτός Έκτορ Γιούστε. Ακόμη δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και το νέο απόκτημα του Απόλλωνα, ο 22χρονος Αργεντινός Ματίας Ροσκόπφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ