aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τράβηξε χειρόφρενο από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Απόλλων: Τράβηξε χειρόφρενο από τον περασμένο Σεπτέμβριο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Μπακαλί Νταμπό έκανε μία από τις πιο θεαματικές εισόδους νέων ποδοσφαιριστών στον Απόλλωνα κατά τα τελευταία χρόνια. Από τα φιλικά προετοιμασίας, ο Γάλλος επιθετικός αποτέλεσε σημείο αναφοράς στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης των κυανόλευκων, γεννώντας πάρα πολλές προσδοκίες στον κόσμο της ομάδας.

Μπήκε με… φόρα στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, συνδυάζοντας την πολύ καλή απόδοσή του με τρία τέρματα σε 183 λεπτά συμμετοχής. Παραλλήλως, είχε παραβιάσει δύο φορές την αντίπαλη εστία στους αγώνες πρωταθλήματος έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Με την ταχύτητα, την εξυπνάδα και το πάθος του, έδινε την απαιτούμενη ορμή στο σύνολο.

Από το «εφιαλτικό» ματς με τη Λεχ Πόζναν κατά το οποίο αποχώρησε τραυματίας, ο γρήγορος στράικερ αναζητεί τον καλό αγωνιστικό εαυτό του. Το διάστημα που έμεινε εκτός δράσης «φρέναρε» τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, αδυνατώντας να… θυμίσει τον Νταμπό των πρώτων μηνών στον Απόλλωνα.

Ο Γιάννης Πετράκης, παρά το γεγονός πως δεν του έδωσε πάρα πολλές ευκαιρίες, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γάλλο και ασφαλώς, πρόκειται για ποδοσφαιριστή στον οποίο επενδύει αρκετά στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν. Ο Ελλαδίτης κόουτς δεν ήθελε να πιέσει τον Νταμπό. Τον χρησιμοποίησε με βάση τις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού, προσμετρώντας ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προερχόταν από εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ