aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τους αποθέωσαν και έδωσαν το σύνθημα

Απόλλων: Τους αποθέωσαν και έδωσαν το σύνθημα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Φωτοβολίδες, καπνογόνα, πανό, συνθήματα! Οπαδοί του Απόλλωνα, όπως είχαν προαναγγείλει, έδωσαν έντονο «παρών» προχθές στις Πλάτρες, αποθεώνοντας τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για επιτυχημένη νέα σεζόν. Δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου, περνώντας το μήνυμα πως ήταν και θα παραμείνουν κοντά στην ομάδα. Παρακολούθησαν την προπόνηση, είδαν διά ζώσης τα μετεγγραφικά αποκτήματα, φωνάζοντας ρυθμικά τα ονόματά τους.

Όσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση, στον Απόλλωνα δεν βιάζονται. Περιμένουν το τέλος ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για να σπρώξουν τις διαδικασίες με ποδοσφαιριστές που εντοπίστηκαν. Αυτοί που θα ντυθούν στα κυανόλευκα, λένε στον Απόλλωνα, πως πρέπει να δώσουν το κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Με αυτούς που θα διαμορφωθεί άλλωστε το ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός Πέτρος Ψύχας συνεχίζει να προπονείται στις Πλάτρες υπό τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή. Παρά το γεγονός πως όλα δείχνουν πως θα παραχωρηθεί δανεικός στην Καρμιώτισσα, το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει με το τέλος της προετοιμασίας στο ορεινό θέρετρο. Πιθανότητα να παραχωρηθεί δανεικός στην Καρμιώτισσα υπάρχει και για τον Γιώργο Μαλεκκίδη. Ο 23χρονος, επιβεβαιώνει στην προετοιμασία τις καλές συστάσεις που τον συνόδευαν, οπότε έως το τέλος του μήνα θα ληφθεί η απόφαση από τον προπονητή του Απόλλωνα.

Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση συμμετείχε και ο Χάμπος Κυριάκου, δείγμα του γεγονότος πως ο διεθνής παίκτης πάει από το καλό στο καλύτερο και είναι θέμα χρόνου για να ανεβάσει μεγαλύτερο ρυθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ