aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Tουλάχιστον τέσσερα τεστ

Απόλλων: Tουλάχιστον τέσσερα τεστ

Η προετοιμασία του Απόλλωνα βρίσκεται σε εξέλιξη στις Πλάτρες, στο ορεινό θέρετρο της Κύπρου. Η χθεσινή προπόνηση έγινε στην παρουσία αρκετών οπαδών της ομάδας, οι οποίοι δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα, με εξαίρεση τον Χάμπο Κυριάκου, ο οποίος ανεβάζει σταδιακά ρυθμό. Εννοείται πως οι Ντέντιτς και Μάρκοβιτς απουσιάζουν καθώς βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό. Ο πρώτος βρέθηκε θετικός τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε πριν από μία εβδομάδα η ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Απόλλωνα δεν έχουν ανακοινώσει κάτι σχετικά με τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα. Με βάση την ενημέρωση από άλλες ομάδες που ανήρτησαν τη σχετική λίστα στην ιστοσελίδα τους, οι κυανόλευκοι θα δώσουν τουλάχιστον τέσσερα φιλικά 90λεπτα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Στις 18 Ιουλίου αντιμετωπίζουν την Ανόρθωση, την 1η Αυγούστου θα τα πουν με την ΑΕΚ και στις 14 Αυγούστου με τον ΑΠΟΕΛ. Επίσης, θα τα πουν και με την ΑΕΛ. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ