aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τώρα που είναι στα… χάι του!

Απόλλων: Τώρα που είναι στα… χάι του!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη είναι επιτακτική για τον Απόλλωνα στο σημερινό παιχνίδι (18:00) με την ΑΕΚ και ο λόγοι είναι απλοί. Αν θέλουν οι κυανόλευκοι να προλάβουν τους πρωτοπόρους, δεν πρέπει να έχουν απώλειες και να χάσουν κι άλλο σημαντικό έδαφος. Ενδεχόμενο «τρίποντο» θα βοηθήσει την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να πάει με ακόμη καλύτερη διάθεση στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ανόρθωση.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας τους την σημασία που θα έχει μα νίκη. Μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις, έχει αποδειχθεί πως η διάθεση και η αυτοπεποίθηση των παικτών έχει ανέβει σημαντικά. Παρόλα αυτά, για να φτάσει στη νίκη η ομάδα της Λεμεσού θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση. Η ΑΕΚ θα μπει στο παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο, όμως, πολλές φορές έχει αποδειχθεί, πως κάποιες λεπτομέρειες μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Ο προπονητής του Απόλλωνα θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει και λογικά τους πιο έτοιμους.

Την εβδομάδα που πέρασε, αντιμετώπισαν πρόβλημα οι Αγκίρε, Ενσούε και Γιαννιώτας. Κανένας από τους τρεις δεν θα είναι στην ενδεκάδα, ενώ αμφιβολίες υπάρχουν και για τον Γιούστε. Έτσι η πιο πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους ακόλουθους: O Μολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στο κέντρο της άμυνας οι Χ. Κυριάκου, Σάλαϊ και Γιούστε ή Σελίμοβιτς. Δεξιά καλύπτοντας όλη τη γραμμή θα είναι ο Πέδρο και αριστερά ο Βασιλείου. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σατσέτι και Περέιρα, ενώ στην γραμμή κρούσης θα είναι οι Γκακπέ, Παπουλής και Σελάγια.

Θα χρειαστεί αρκετό τρέξιμο από τους κυανόλευκους, αλλά και συγκέντρωση στην άμυνα, καθώς θα είναι σημαντικό να μην δεχθούν γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια ο Απόλλων δημιουργεί και σκοράρει με μεγάλη συχνότητα. Βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση πολλοί ποδοσφαιριστές, οπόταν αυτό είναι θετικό για το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ