aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τώρα όλα είναι αλλιώς

Απόλλων: Τώρα όλα είναι αλλιώς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Τώρα αρχίζει για μας το πρωτάθλημα…», λένε στον Απόλλωνα και έχουν τους λόγους τους να το φωνάζουν και να το πιστεύουν. Έχουν «φύγει» από τα πόδια τους οι αγώνες της Ευρώπης, ενώ ήταν πολλά και κρίσιμα τα ματς που είχαν να δώσουν από την αρχή του Γενάρη. Τώρα όμως είναι αλλιώς, γιατί εκτός από το γεγονός ότι δεν θα έχουν πολλά μαζεμένα παιχνίδια, επιστρέφουν και οι τραυματίες.

Η κατάσταση διορθώνεται και αυτό που έχουν θέσει τώρα σαν στόχο είναι να μειώσουν τη διαφορά από το -4 που τους χωρίζει από την κορυφή, μέχρι τον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης που θα είναι με τον ΑΠΟΕΛ. Πριν αντιμετωπίσουν τους πρωτοπόρους, ο Απόλλων καλείται να κερδίσει τη Δόξα (εντός), την Ανόρθωση (εκτός), την ΑΕΛ και Αλκή (εκτός). Αν οι κυανόλευκοι πάνε αλάνθαστοι ως την 22η αγωνιστική, θα είναι σε θέση να το παλέψουν για να μπουν στα πλέι οφ πλησιάζοντας και άλλο στην πρώτη θέση.

Ο Απόλλων στα παιχνίδια που έδωσε τον Ιανουάριο έκανε επίδειξη δύναμης. Πέρασε στο κύπελλο, αποκλείοντας την Ομόνοια, ενώ δεν είχε απώλειες στο πρωτάθλημα. Ανακτά δυνάμεις και είναι έτοιμος για την αντεπίθεσή του. Η προσοχή είναι στον αγώνα με τη Δόξα, όπου με νίκη θα κάνει άλλο ένα βήμα προς την κορυφή. Ο Χάμπος Κυριάκου θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, καθώς εξέτισε την ποινή του από τις κίτρινες κάρτες. Παρών από την αρχή θα είναι και ο Μαγκλίτσα, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το πρόβλημά του ο Παπουλής. Τα νέα για τους Φοπαλά, Γιούστε και Μάρκοβιτς είναι τα ίδια, καθώς και οι τρεις τους είναι ακόμη ανέτοιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ