aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τοποθέτηση για την πιθανότητα διαγραφής του Μολ

Απόλλων: Τοποθέτηση για την πιθανότητα διαγραφής του Μολ

«Ήταν μια πολύ οδυνηρή εξέλιξη για εμάς που ανατρέπει πολλά και στον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Σήμερα θα υποβληθεί σε επέμβαση και τα δεδομένα είναι δύσκολα για τον Ζοέλ. Ευχόμαστε να έχει υποστεί τη λιγότερη ζημιά και να επιστρέψει το συντομότερο. Θα δούμε τον χρόνο επαναφοράς του και αν είναι αρκετά μεγάλος υπάρχει η σκέψη να διαγραφεί και να έρθει άλλος στη θέση του».

Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για τον σοβαρό τραυματισμό του Ελβετού κίπερ στον αγώνα με την Πάφος FC (1-0) στο Τσίρειο, έπειτα από σύγκρουση με τον Νικολά Ντιγκινί.

Αν θα αποκτηθεί και επιθετικός, απάντησε: «Η περίπτωση Μολ διαφοροποιεί τον αρχικό σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα. Είναι άλλο το να δώσεις ένα συμβόλαιο και άλλο δύο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση του οικονομικού. Είναι μια παράμετρος που θα δούμε τις επόμενες ώρες. Δεν υπάρχει τελική απόφαση ακόμη. Ο προπονητής έχει εξωτερικεύσει την άποψη του στον πρόεδρο της ομάδας και αυτό που απομένει είναι να δούμε αν μπορεί να αποκτηθεί ένας ή δύο ποδοσφαιριστές. Είναι θέμα του προέδρου και του προπονητή».

Για τον αγώνα με την Πάφος FC και το ματς με τον ΟΦΗ: «Κρατάμε τη νίκη. Ο Απόλλωνας ήταν πάρα πολύ καλός κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Για εμάς μετρούν οι βαθμοί της νίκης, και συνεχίζουμε. Στα θετικά ήταν και η παρουσία του κόσμου. Συνεχίζουμε τώρα και βλέπουμε τον τελικό με τον ΟΦΗ την Πέμπτη σε ένα παιχνίδι μονής επιλογής και χωρίς επιστροφή. Ταξιδεύουμε Τετάρτη πρωί απ’ το αεροδρόμιο Λάρνακας και επιστρέφουμε μετά το παιχνίδι. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλουμε να ταξιδέψουμε μακριά και φέτος στην Ευρώπη. Σίγουρα μετρά η έδρα, όμως, έχουμε εμπειρίες και πάμε για να κερδίσουμε».

Για τον Ντένιτς και την πιθανότητα αγοράς του: «Υπάρχει συγκεκριμένο ποσό, σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο που μπορεί να δοθεί για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής. Ο κ. Κίρζης είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρει πότε αξίζει κάτι και πότε όχι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ