aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το ξεκάθαρο μήνυμα της διοίκησης Κίρζη και η προσδοκία

Απόλλων: Το ξεκάθαρο μήνυμα της διοίκησης Κίρζη και η προσδοκία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σελίδα επιχειρούν να γυρίσουν όλοι όσοι σχετίζονται με τον Απόλλωνα μετά τη συντριβή από τη Λεχ Πόζναν και τον άδοξο αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ. Χάθηκε η πρόκριση, ενόχλησε η εμφάνιση και έστειλε ανησυχητικά σημάδια η κατάρρευση. Όσο κι αν στην ομάδα της Λεμεσού θεωρούν πως το τελευταίο παιχνίδι θα αποτελέσει μία κακή παρένθεση, το σύνολο εκδήλωσε αγωνιστικά συμπτώματα, τα οποία εάν δεν εξαλειφθούν στη συνέχεια, ελλοχεύει ο κίνδυνος να γιγαντωθούν και να απειλήσουν.

Οι κυανόλευκοι δεν έκαναν αυτά που έπρεπε και υπάρχει στενοχώρια, γιατί πίστευαν πραγματικά ότι μπορούσαν να φτάσουν έως τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Η πολωνική ομάδα, εξάλλου, δεν αποτελεί μεγαθήριο.

Αλλά αυτό, δεν αλλάζει την άποψη που έχει η διοίκηση, όπως δηλώνεται δημοσίως. Από την πρώτη στιγμή στήριξε προπονητή και παίκτες, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν σημαντικοί αγώνες που πρέπει να κερδίσουν ώστε να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος την κατάκτηση του τίτλου. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη, ενημερώνεται λεπτομερώς για την κατάσταση στην ομάδα και εμφανίζεται αισιόδοξη ότι ο Απόλλων θα βρει τον δρόμο του. Συγκέντρωσε 10 βαθμούς με την πάροδο τεσσάρων αγωνιστικών, τους περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, διαθέτοντας την καλύτερη επιθετική και αμυντική γραμμή. Στοιχεία που δεικνύουν τη δυναμική και παραλλήλως, διευρύνουν τα «γιατί» που προκάλεσε η κατάρρευση απέναντι στη Λεχ Πόζναν.

«Αφήστε πίσω ό,τι έγινε και πάμε παρακάτω, να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε από εδώ και πέρα», είναι το μήνυμα που περνούν οι ιθύνοντες του Απόλλωνα. Στο υπόλοιπο της περιόδου υπάρχουν σημαντικοί στόχοι τους οποίους θα προσπαθήσουν οι κυανόλευκοι να υλοποιήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ