aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το βάρος πέφτει στους Μπένσοπ και Ροσκόπφ

Απόλλων: Το βάρος πέφτει στους Μπένσοπ και Ροσκόπφ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την απουσία που θα έχει ο Απόλλων, λόγω του τραυματισμού του Σερζ Γκακπέ, έχουν απομείνει ως μοναδικές επιλογές για την κορυφή της επίθεσης ο Τσάρλισον Μπένσοπ με τον Ματίας Ροσκόπφ. Ο τελευταίος είναι έτοιμος και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ένωση.

Οι δύο νεοφερμένοι θα σηκώσουν το βάρος της επιθετικής γραμμής, όμως στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, είναι ξεκάθαρο πως αν δεν επιστρέψει έγκαιρα ο Γκακπέ, θα υποχρεωθεί ο Σωφρόνης Αυγουστή να προχωρήσει και σε εσωτερικές μετακινήσεις. Μπορεί να δούμε σέντερ φορ και τον Αντριάν Σαρδινέρο ή κάποιον άλλον στην προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Μετά την ήττα από την ΑΕΛ, τα περιθώρια για άλλες απώλειες περιορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό. Δεν είναι η ήττα της περασμένης Κυριακής που περιορίζει τους κυανόλευκους, αλλά -περισσότερο- αυτές που δέχθηκε στο ξεκίνημα της περιόδου. Δεν έχει κριθεί κάτι, όμως είναι σαφές πως ο Απόλλων θα παίζει, πλέον, με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά στον στόχο του πρωταθλήματος.

Πέντε ήττες πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου δεν τις λες και λίγες. Το ζητούμενο είναι να βρει την ενέργεια και ένταση που είχε στα προηγούμενά του παιχνίδια. Πιο πολύ οι αδυναμίες άρχιζαν από τη μεσαία γραμμή, εκεί που χάθηκαν πολλές μάχες και υπερίσχυσε η αντίπαλός τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ