aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το θέλουν και οι δύο, δίνουν τα χέρια...

Απόλλων: Το θέλουν και οι δύο, δίνουν τα χέρια…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα θέλουν να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό για άλλη μία σεζόν τον Φώτη Παπουλή. Ο ποδοσφαιριστής, την ίδια ώρα, επιθυμεί την παραμονή του για ένατη διαδοχική αγωνιστική περίοδο. Εν ολίγοις, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συζητήσουν και εν τέλει, να δώσουν άλλη μία φορά τα χέρια.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελεί πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τους κυανόλευκους της Λεμεσού. Εκτός από τη μαχητικότητα και τις λύσεις που δίνει στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης, εμπνέει και τους συμπαίκτες του στα πολύ ζόρικα.

Επί της παρούσης, η διοίκηση και ο παίκτης δεν βιάζονται. Εν μέσω πανδημίας, τέτοιου είδους ζητήματα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν θα διευθετηθεί ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, θα θέσουν επί τάπητος το θέμα και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρουν τον τρόπο για να πορευτούν μαζί για άλλη μία τουλάχιστον αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ