aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το στοιχείο που χρήζει βελτίωσης

Απόλλων: Το στοιχείο που χρήζει βελτίωσης

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η επίθεση κόβει εισιτήρια και η άμυνα δίνει πρωταθλήματα. Αυτό είναι ένα ρητό που στην πάροδο του χρόνου έχει καθιερωθεί στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Έτσι, λοιπόν, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος για τους παίκτες του Απόλλωνα αλλά και για τον τεχνικό του, Γιάννη Πετράκη, είναι να βελτιωθεί η αμυντική συμπεριφορά του.

Οι γαλάζιοι στα παιχνίδια που είναι ο Κρητικός τεχνικός στον πάγκο τους έχουν δεχθεί 12 γκολ από τα 19 συνολικά στη σεζόν. Αυτό είναι ασφαλώς ένα στατιστικό που χρήζει βελτίωσης, για να καταφέρει ο Απόλλων να αυξήσει τις πιθανότητές του για κατάκτηση του τίτλου. Πόσο μάλλον όταν στο προσεχές διάστημα οι γαλάζιοι θα κληθούν να δώσουν αγώνες για τα πλέι οφ απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Λεμεσού στα παιχνίδια με τον Πετράκη στον πάγκο της έχει πετύχει 26 από τα 45 γκολ στη σεζόν, με τα νούμερα ασφαλώς να αποτελούν δείγμα ομάδας που μπορεί να σκοράρει εύκολα. Ίσως αν καταφέρουν να βρουν καλύτερο ρυθμό και οι Μπίσεσβαρ και Παπουνασβίλι, η λεμεσιανή ομάδα θα γίνει σαφώς πιο επικίνδυνη αλλά και ουσιαστική.

Ο… νέος Απόλλων, όπως έχει διαμορφωθεί μετά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, παρουσιάζει καλύτερη δομή και ίσως να είναι και πιο ισορροπημένος. Δύο κινήσεις μεσοαμυντικά με Γκεριέ και Μαλεκκίδη και τους Μπίσεσβαρ και Παπουνασβίλι  αυξάνουν την ποιότητα και δίνουν βάθος μεσοεπιθετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ