aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το στατιστικό που… κρούει το καμπανάκι

Απόλλων: Το στατιστικό που… κρούει το καμπανάκι

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πιο δύσκολο ξεκίνημα δεν μπορούσε να έχει ο Γιάννης Πετράκη στον πάγκο του Απόλλωνα. Καλείται να οδηγήσει την ομάδα της Λεμεσού στη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, σε μία έδρα που μόνο μία φορά κατάφεραν οι κυανόλευκοι να φύγουν με το «τρίποντο».

Συγκεκριμένα, στο «ΑΕΚ Αρένα» κέρδισαν στις 3 Ιανουαρίου του 2017 με 3-1, έχοντας ως σκόρερ τους Παπουλή, Μάγκλιτσα και Άλεξ ντα Σίλβα. Από εκείνη την ομάδα, που κέρδισε στο γήπεδο της ΑΕΚ, συνεχίζουν μόνο οι Ρομπέρζ, Χάμπος Κυριάκου, Σατσέτι και Πίττας. Στα 8 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ο Απόλλων στην έδρα της ΑΕΚ μετρά 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ο Γιάννης Πετράκη άρχισε να κάνει σκέψεις για τον τρόπο που θα παρατάξει την ομάδα του στο κυριακάτικο ντέρμπι. Ο Κρητικός τεχνικός είδε χθες τους Ντάνιελ Λάρσον, Εστεμπάν Σατσέτι και Βαλεντίν Ρομπέρζ να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η παρουσία τους στον αγώνα με την ΑΕΚ θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες μέρες. Αυτό που είναι δεδομένο για τον νέο τεχνικό του Απόλλωνα είναι πως υπολογίζει στον Νταμπό, όπως επίσης και τους Γιαννιώτα, Αγκίρε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ