aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το πρώτο, αλλά γερό «ροτέισον»

Απόλλων: Το πρώτο, αλλά γερό «ροτέισον»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο αυριανό παιχνίδι με το Παραλίμνι, ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή θα ξεκουράσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προφανώς έχουν τραβήξει μπόλικο κουπί και χρειάζονται ανάσες. Ο Γιούστε δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα λόγω του προβλήματος στο γόνατο του και τη θέση του θα πάρει ο Ουεντρούγκο.

Εκτός θα μείνουν και οι Πέδρο-Βασιλείου, με τους Στυλιανού-Σουμά να παίρνουν αντιστοίχως τη θέση τους στα άκρα της άμυνας. Από εκεί και πέρα, ο Κύπριος τεχνικός θα μοιράσει τον χρόνο στους μεσοεπιθετικούς. Ο Περέιρα θα ξεκινήσει, όπως και ο Μάγκλιτσα, ο οποίος θα κυνηγήσει το γκολ για να ανέβει η ψυχολογία του.

Μην φανταστεί όμως κανείς, πως επειδή το Παραλίμνι θα έχει 17 απουσίες (σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Φάνου), ο Αυγουστή θα υποτιμήσει το παιχνίδι. Τέτοιες σκέψεις δεν επιθυμούν να εμφανιστούν φέτος στην ομάδα, οπότε ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει με κάθε σοβαρότητα τον αγώνα για να πάρει τους τρεις βαθμούς και να ανέβει στους εννέα. Είναι εξαιρετική η ευκαιρία για να κάνει το 3Χ3 και να πάει στη Λευκωσία την επόμενη αγωνιστική με καθαρό μυαλό για να πάρει άλλους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Ομόνοια.

Πριν από το παιχνίδι με τους πράσινους, οι κυανόλευκοι έχουν τον αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο ΓΣΠ (4/10). Και προσέξτε, είναι σημαντικός αυτός ο αγώνας γιατί με νίκη επί των Γάλλων, ο Απόλλων θα παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι για διάκριση. Γι’ αυτό και με το Παραλίμνι είναι η πρώτη ευκαιρία για την τεχνική ηγεσία να πραγματοποιήσει το πρώτο γεμάτο… ροτέισον και να απαλλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές από την όποια μορφή καταπόνηση μπορεί να τους διαταράξει την καλή απόδοση που είχαν μέχρι σήμερα.

Η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού αποτελεί στοίχημα για τον Αυγουστή, ο οποίος μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη θα έχει και τους αγώνες στην Ευρώπη. Προς το παρόν μετρά τις απουσίες των Κυριάκου – Γιούστε, οπόταν καλείται να βρει τους τρόπους για να μην παρατηρηθεί καμία αδυναμία. Ο προπονητής του Απόλλωνα ξέρει τον τρόπο να διατηρεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση τους ποδοσφαιριστές του. Αυτό φαίνεται και τις εμφανίσεις στην Ευρώπη, οι οποίες μέχρι στιγμής αφήνουν όλους ευχαριστημένους. Πήρε και τα δύο πρώτα ματς στο πρωτάθλημα και αυτό που αναμένουν είναι ανάλογη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ