aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: To πρόγραμμα-φωτιά τον Ιανουάριο, δεν τον τρομάζει!

Απόλλων: To πρόγραμμα-φωτιά τον Ιανουάριο, δεν τον τρομάζει!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπροστά του ο Απόλλων έχει πρόγραμμα-φωτιά τον Ιανουάριο, όμως δεν τον τρομάζει τίποτα, ειδικά τώρα που έχει πάρει μπρος για τα καλά, ενώ έχουν επιστρέψει στην «πρώτη γραμμή» και οι τραυματίες. Οι κυανόλευκοι διαθέτουν την ποιότητα και την εμπειρία να βγουν κερδισμένοι μέσα από το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους. Φυσικά, δεν βλέπουν πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο (4/1) στο Τσίρειο. Εκεί επικεντρώνουν την προσοχή τους και μετά σε αυτά που ακολουθούν.

Σε διάστημα 25 ημερών θα δώσουν εφτά ματς. Μετά την Ομόνοια, στις 12/1 θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, στις 19/1 θα υποδεχθούν τον Εθνικό και μετά θα μπουν στη μέση οι αγώνες κυπέλλου. Στις 22/1, ο Απόλλων θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ, στις 26/1 θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, ενώ στις 29/1 θα αναμετρηθούν στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και τρεις ημέρες μετά, (1/2) θα φιλοξενήσουν την Ένωση στη Λεμεσό. Ζεστό κι ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Απόλλωνα, το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά την πορεία σε πρωτάθλημα για κύπελλο.

Ο στόχος θα είναι διπλός, να μη χάσουν την επαφή τους με τους πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα και αν είναι δυνατόν να μπουν σαν οδηγοί στην κούρσα τον Φεβρουάριο, αλλά και να συνεχίσουν στον θεσμό του κυπέλλου. Από τα εφτά παιχνίδια, τα τέσσερα είναι ντέρμπι (τα δύο στο κύπελλο με τον ΑΠΟΕΛ και με την Ομόνοια και την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα), γι’ αυτό και κρίνεται θετικό, το γεγονός, πως έχουν επιστρέψει όλοι σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι γνώρισαν προχθές την αποθέωση στη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην μπουτίκ του Απόλλωνα, στην οδό Γλάδστωνος, συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το πρώτο ντέρμπι του 2020. Για τους κυανόλευκους, το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία, γιατί με νίκη θα πλησιάσουν και άλλο τους πρωτοπόρους, ενώ θα αποκτήσουν τεράστια δυναμική. Το ματς με την Ομόνοια πλησιάζει και ο Κύπριος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία προπόνηση για να κατασταλάξει στις τελικές αποφάσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ