aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το ποσό αγοράς του Μαλεκκίδη, «σπάει» το συμβόλαιο ο Λάρσον

Απόλλων: Το ποσό αγοράς του Μαλεκκίδη, «σπάει» το συμβόλαιο ο Λάρσον

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Μαλεκκίδης. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού συμφώνησαν με τον Άρη Λεμεσού για απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θ’ αποτελέσει το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα των «γαλάζιων» μετά τον Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy το κόστος της μετεγγραφής για τον Απόλλωνα είναι 10.000 ευρώ. Η διοίκηση του Άρη υποσχέθηκε από πέρυσι στον Μαλεκκίδη ότι εάν δεχθεί πρόταση από ομάδα της Α’ Κατηγορίας δεν θα σταθεί εμπόδιο για μετακίνησή του και γι’ αυτό δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητική στις επαφές με τον Απόλλωνα.

Τη φανέλα της λεμεσιανής ομάδα προβάρει και ο Ντανιέλ Λάρσον. Όπως είμαστε σε θέση γνωρίζουμε ο Σουηδός μεσοεπιθετικός σύντομα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Άρη ώστε να διακοπεί το συμβόλαιό του ενωρίτερα και έτσι θ’ ανοίξει ο δρόμος για μετεγγραφή του στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ