aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το πλάνο του Πετράκη ενόψει ΑΕΚ

Απόλλων: Το πλάνο του Πετράκη ενόψει ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Οι παίκτες που δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού των κυανόλευκων είναι οι Πίττας, Γιαννιώτας, Βασιλείου και Δημητρίου. Η περίπτωση του Παπουνασβίλι είναι διαφορετική. Παραμένει κλινήρης και δεν μετέχει στις προπονήσεις, οπότε μιλάμε για ακόμα έναν παίκτη που δεν μπορεί να υπολογίζει ο Πετράκης. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα τα καταφέρει να αγωνιστεί ή να αποτελέσει μέλος της αποστολής στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.

Ο Ελλαδίτης κόουτς απέδειξε το πόσο πολύ υπολογίζει την ΑΕΚ και από το γεγονός πως πήρε την απόφαση να αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα οι Ζοάο Πέδρο και Ρομπέρζ. Επίσης, δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Οπότε, αυτοί που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν και τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ρίσκα καθώς από εδώ και πέρα οποιαδήποτε λάθη ενδεχομένως να αποδειχθούν καθοριστικά για την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου για πρώτη φορά μετά το 2006.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ