aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το πιο δύσκολο κομμάτι της καραντίνας

Απόλλων: Το πιο δύσκολο κομμάτι της καραντίνας

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, ενημερώνεται για τα πάντα που αφορούν την ομάδα, ιδιαίτερα όσον αφορά στο σκέλος της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών. Γνωρίζει πως, το πιο δύσκολο για τον οποιοδήποτε είναι πως χάνει την αίσθηση του γηπέδου και την καθημερινή επαφή με τους συμπαίκτες. Εκεί που χρειάζεται κάνει και τον ρόλο του «ψυχολόγου». 

Εδώ και ένα μήνα περίπου όπου όλοι είναι στο σπίτι, θέλει να διατηρηθεί -στο μέτρο του δυνατού- το… δέσιμο που υπήρχε προηγουμένως και αυτή την καλή χημεία ώστε όταν κι εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, άπαντες να τεθούν στην αφετηρία των προπονήσεων στο Κολόσσι υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Στον Απόλλωνα προσπαθούν να διαχειριστούν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ιδιαίτερα αυτών που προέρχονταν από τραυματισμό, διαμορφώνοντας αναλόγως το πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι. Στόχος είναι να διατηρηθεί η φυσική κατάσταση σε καλά επίπεδα και για τα υπόλοιπα, θα δράσουν αναλόγως των κυβερνητικών υποδείξεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ