aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το... οκτάμηνο του Κονναφή και οι σκέψεις για το κενό του

Απόλλων: Το… οκτάμηνο του Κονναφή και οι σκέψεις για το κενό του

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Οκτώ μήνες. Τόσο διήρκησε η θητεία του Πέτρου Κονναφή στο πόστο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου στον Απόλλωνα. Μπορεί ως μάνατζερ να συνεργαζόταν για αρκετά χρόνια με την ομάδα της Λεμεσού, όμως η πρόσληψή του από τους «κυανόλευκους» ανακοινώθηκε στις 29 Φεβρουαρίου, όταν έγινε και η επίσημη παρουσίασή του από τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Έδωσε παραίτηση και έφυγε ο Κονναφής

Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα που υπέβαλε την παραίτησή του οριστικά και αμετάκλητα, παίχτηκαν πολλά επεισόδια με το όνομά του. Βρέθηκε πάμπολες φορές στο στόχαστρο των οπαδών της λεμεσιανής ομάδας, οι οποίοι του καταλόγιζαν ευθύνες για κακό χειρισμό στα μετεγγραφικά θέματα, ενώ τα περισσότερα «πυρά» τα δέχθηκε το τελευταίο διάστημα που ο Απόλλων παραπαίει αγωνιστικά.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Στην εποχή του «Κούλου-Κούλου»

Πριν από περίπου ένα μήνα Είχε υποβάλει ξανά την παραίτησή του, η οποία όμως δεν είχε γίνει αποδεκτή από τον διοικητικό ηγέτη των «κυανόλευκων», όμως αυτή τη φορά τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος στην επιστολή παραίτησής του, όλα καθορίζονται από τα αποτελέσματα «κι αυτά δεν μου άφησαν άλλη επιλογή από το να λάβω τη συγκεκριμένη απόφαση, με την οποία αναλαμβάνω κάθε ευθύνη η οποία μου αναλογεί και θεωρώ υπεύθυνα ότι θα είναι για το καλό του Απόλλωνα».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Κάηκε η… μηχανή, χάνει λάδια

Η επόμενη μέρα φέρνει τη διοίκηση Νίκου Κίρζη σε μια σημαντική απόφαση. Ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γίνονται σοβαρές σκέψεις να εγκαταλειφθεί (τουλάχιστον προσωρινά) το μοντέλο του Τεχνικού Διευθυντή και να μην προχωρήσει σε κάλυψη του κενού που δημιουργείται από την αποχώρηση του Πέτρου Κονναφή. Το Δ.Σ θα ζυγίσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει σύντομα ποιον δρόμο θα ακολουθήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ