aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το μυαλό-«ξυράφι» και η επένδυση

Απόλλων: Το μυαλό-«ξυράφι» και η επένδυση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υπάρχει η ποιότητα στον Απόλλωνα. Τέτοια που αρκεί για να κάνει σωστά τη «δουλειά» του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει τέτοια περίοδο, όταν τέλειωναν οι υποχρεώσεις στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, να ανακοινώνονται ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: «Μέλι» από Κούμα για Απόλλωνα και Σωφρόνη

Φέτος δεν χρειάσθηκε να γίνει άλλη προσθήκη γιατί η ομάδα είναι πλήρης. Αποκτήθηκε ο Φουαπαλά, πιο πολύ ως επένδυση. Ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος αποκτήθηκε νωρίς, όπως έδειξε και με την Πάφος FC είναι μέσος και μαζί επιθετικός, όπως «δύο σε ένα». Πολύ καλός χειριστής της μπάλας, με μυαλό ξυράφι.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιούστε τα κάνει όλα και συμφέρει

Mαζί με τον Φώτη Παπουλή, έχουν τις δυνατότητες να οργανώσουν το παιχνίδι της ομάδας τους. Είδαμε και τον Άντον Μάγκλιτσα να παίζει μακριά από την περιοχή και ίσως σε αυτό τον ρόλο  να  τον δούμε και σε άλλα παιχνίδια. Είναι μεγάλη υπόθεση η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και ο Σωφρόνης Αυγουστή, αξιοποιεί τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του. Το είδαμε και πέρσι με την αλλαγή θέσης και καθηκόντων του Παπουλή, θα το δούμε φαίνεται και με άλλους ποδοσφαιριστές φέτος.

Διαβάστε επίσης: Άλλο Πάφος FC στο Τσίρειο και άλλο Λάτσιο στο «Ολίμπικο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ