aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το μήνυμα του κόουτς στον πρόεδρο

Απόλλων: Το μήνυμα του κόουτς στον πρόεδρο

Πριν από μερικές ημέρες ο Μιλένκο Σπόλιαριτς είχε δηλώσει στο «Goal» ότι εδώ που είναι ο Απόλλων, είναι άθλος. Ακόμη κι αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, όλοι θα λένε τα καλύτερα για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Οι κυανόλευκοι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση όταν ανέλαβε ο νεαρός προπονητής και ο κόσμος ήταν διχασμένος. Η πρόσληψη, όμως, του Αυγουστή άλλαξε την διάθεση όλων.

Ο Απόλλων ανέβηκε πολλά σκαλοπάτια, κέρδισε τον κόσμο του και ακόμη και όταν έχασε από την Ανόρθωση, δεν παραπονέθηκε κανένας. Φυσιολογικά, σε κάποια αγωνιστική θα έπεφτε σε… μια άτυχη μέρα. Ο κόουτς του Απόλλωνα έβγαλε προχθές το απόγευμα το σώψυχά του. Ήθελε τη νίκη και την πανηγύρισε με την ψυχή του. Το μέταλλο δεν χάθηκε με μια ήττα και πανηγύρισε με πάθος τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

Η ελπίδα υπάρχει και όσο υπάρχει, όλοι θα την κυνηγούν στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης κοιμάται ήσυχος. Βρήκε τον προπονητή που τα κάνει όλα, συνεννοείται μαζί του και όλα είναι πιο εύκολα.

Οι δύο άνδρες αποχώρησαν μαζί μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, συζήτησαν κάποια πράγματα, αλλά αυτό που είχε μεγαλύτερη αξία ήταν το μήνυμα του Αυγουστή στον πρόεδρό του: «Πρόεδρε, η ομάδα θα το παλέψει μέχρι τέλους… Θα τα δώσουμε όλα…». Λόγια σταράτα που βγάζουν πίστη και δίνουν το στίγμα της αποφασιστικότητας.

Ακόμη και αν χρειαστεί να νικήσει ο Απόλλων την τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ, γα να κόψει πρώτος το νήμα, είναι όλοι αποφασισμένοι να το κάνουν. Προς το παρόν η προσοχή είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί. Θα βλέπουν έναν – έναν τους αγώνες τους και στο τέλος θα δουν μέχρι πού θα φθάσουν. Είναι πέντε αγώνες, με αντιπάλους την ΑΕΛ, την ΑΕΚ, την Ανόρθωση, την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, όλοι τελικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ