aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το μήνυμα του κόουτς και το πλάνο ενόψει Λεχ Πόζναν

Απόλλων: Το μήνυμα του κόουτς και το πλάνο ενόψει Λεχ Πόζναν

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Στον Απόλλωνα, έβαλαν άμεσα τελεία στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ανόρθωσης και σκέφτονται αποκλειστικά το επικείμενο παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν. Τα λάθη απέναντι σε μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Πολωνίας (πέρσι τερμάτισε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα) δεν επιτρέπονται, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να κάνει χθες τις απαραίτητες επισημάνσεις στους ποδοσφαιριστές του.

Με τη βοήθεια των συνεργατών του έχει αποκρυπτογραφήσει το αγωνιστικό προφίλ της αυριανής αντιπάλου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (ΓΣΠ-19:00), με τις εντολές του να είναι πλέον συγκεκριμένες. Τόσο τα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς της Λεχ Πόζναν απέναντι στις Βαλμιέρα Λετονίας (3-0) και Χάμαρμπι Σουηδίας (3-0) όσο και αυτά για το πρωτάθλημα της χώρας, αναλύθηκαν από το προπονητικό τιμ, έχοντας επομένως αποκρυσταλλωμένη εικόνα.

«Η αντίπαλος διαθέτει καλή ομάδα, είναι πολύ γρήγορη, με καλούς μεσοεπιθετικούς παίκτες. Είναι μονός αγώνας και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι… Στο γήπεδό μας, είμαστε καλοί και ποιοτικοί. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες», σχολίασε ο προπονητής του Απόλλωνα (Σπορ ΦΜ).

Οι Γιαννιώτας και Αγκίρε υπολογίζεται πως θα είναι διαθέσιμοι, σύμφωνα με τον Αυγουστή, ενώ η κατάσταση των Γιούστε, Πέδρο, Χ. Κυριάκου, Γκακπέ αξιολογείται καθημερινώς. Το μόνο σίγουρο για τους τελευταίους είναι πως δηλώνουν «παρών» στα πλέι οφ εάν κι εφόσον η ομάδα εξασφαλίσει αύριο την πρόκριση. Οι Δημητρίου, Ρομπέρζ, Σάλαϊ, Σατσέτι, Ματέι, Ντένιτς, Νταμπό αναμένεται πως θα πάρουν φανέλα βασικού και για τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις στο αρχικό σχήμα, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη σημερινή προπόνηση. Ο Κύπριος τεχνικός, ίσως γίνει πιο διαφωτιστικός στη συνέντευξη Τύπου που παραθέτει το μεσημέρι. Τους παίκτες του Απόλλωνα θα εκπροσωπήσει ο Πίττας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ