aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: To (μεγάλο) κεφάλαιο Παπουλής

Απόλλων: To (μεγάλο) κεφάλαιο Παπουλής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από την περίοδο 2012-13, ο Φώτης Παπουλής αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα. Πριν από μερικούς μήνες εξαργύρωσε τη «χημεία» που έχει με την Κύπρο, φορώντας και τη φανέλα της Εθνικής. Ο Ελλαδίτης επιθετικός, στα εφτά χρόνια που αγωνίζεται στον Απόλλωνα, ήταν ο ηγέτης του. Με την απόδοσή του με τα γκολ του και με την αρχηγική διάθεσή του, ήταν πάντα στους μόνιμα διακριθέντες.

Στην περίοδο που διανύουμε δεν ήταν όμως στα καλύτερά του. Έμεινε πίσω και ίσως σε αυτό να έφταιξαν και οι τραυματισμοί του. Ποδοσφαιριστές της εμβέλειας του Παπουλή είναι απόλυτα χρήσιμοι, ακόμη και αν δεν αγωνιστούν βασικοί. Η πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει για ακόμη ένα χρόνο τον διεθνή μέσο, ώστε να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση της ομάδας του για τη νέα σεζόν. Έχει ακόμη πολλά να δώσει και θα είναι σίγουρα χρήσιμος στη νέα περίοδο. Θα γίνουν πολλές αλλαγές, όχι όμως τόσες, που θα ξηλώσουν τον χαρακτήρα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ